Paras hinta yrityksestä

Pyydä luottamuksellinen yhteydenotto:

Yrittäjän paras ystävä

Me otamme kokonaisvaltaisen vastuun yrityskaupan toteuttamisesta alusta loppuun ja toimitamme onnistuneen lopputuloksen kaikilla yritysjärjestelyjen osa-alueilla.

Kartoitamme vaihtoehdot

Paras ratkaisu voi löytyä ilmeisimpien vaihtoehtojen ulkopuolelta. Me kartoitamme yrityskaupan vaihtoehdot ja mahdollisuudet.

Maksimoimme omistaja-arvon

Nostatamme päämiehellemme parhaan mahdollisen omistaja-arvon kilpailuttamisella, myös kansainvälisesti.

Toteutamme yrityskaupan

Viemme yrityskaupan maaliin nopeasti, varmuudella ja luottamuksellisesti.

Tiimi

Sami SairanenManaging Partner

Puh. +358 9 6817 8258
Matkap. +358 50 355 4538
etunimi.sukunimi@broadius.fi

Beniamin CohenSenior Advisor

Puh. +358 9 6817 8258
Matkap. +358 40 760 8341
etunimi.sukunimi@broadius.fi

Peter SeligsonSenior Advisor and Chairman

Puh. +358 9 6817 8258
Matkap. +358 50 1493
etunimi.sukunimi@broadius.fi

Mikko VaskoSenior Advisor

Puh. +358 9 6817 8258
Matkap. +358 40 582 1881
etunimi.sukunimi@broadius.fi

Afore Oy:n myynti AEM Holdings Ltd:lle

Asiakas: Afore Oy

03/2018

Broadius toimi Afore Oy:n omistajien neuvonantajana, kun Yhtiö myytiin Singaporen pörssissä listatulle AEM Holdings Ltd:lle. Pääosin kansainvälisillä markkinoilla toimiva Afore on erikoistunut puolijohdeteollisuuden testausjärjestelmiin ja sillä on erikoisosaamista erityisesti mikroelektronisten (MEMS) antureiden testauksesta ja kalibroinnista. Aforen tuotteet ovat tunnettuja tarkkuudestaan, luotettavuudestaan, helppokäyttöisyydestään ja kustannustehokkuudestaan.

Afore on perustettu vuonna 1995 ja sillä on pitkä historia MEMS-testauksessa. Toteutetun yritysjärjestelyn myötä Afore pystyy palvelemaan tulevaisuudessa nykyisiä ja uusia asiakkaitaan monipuolisemmin. Aforen testausratkaisut MEMS-tuotekehitykseen sekä valmistukseen ovat jo nyt erittäin tarkkoja, luotettavia ja käyttökustannuksiltaan alhaisia. MEMS-teknologian yleistyessä, Afore pääsee yhdessä AEM Holdings Ltd:n kanssa tarjoamaan erikoisosaamistaan merkittävästi nykyistä laajemmalla asiakaskunnalle.

”Broadiuksen apu ison ja monimutkaisen kansainvälisen yritysjärjestelyn johtajana sekä toteuttajana oli merkittävä”, Afore Oy:n pääomistaja ja toimitusjohtaja Vesa Henttonen toteaa.

”Broadiuksen apu ison ja monimutkaisen kansainvälisen yritysjärjestelyn johtajana sekä toteuttajana oli merkittävä”

Vesa Henttonen
Pääomistaja ja toimitusjohtaja, Afore Oy

Ota yhteyttä

Harkitsetko yrityskauppaa? Kysy lisää palveluistamme tai kerro meille lyhyesti yritysjärjestelytarpeestasi. Palaamme asiaan yhteistyöehdotuksen kera viipymättä!