Asiakaslähtöistä ja kokonaisvaltaista palvelua

Jätä yrityskauppa meidän huoleksemme

Me otamme kokonaisvaltaisen vastuun yrityskaupan toteuttamisesta alusta loppuun ja toimitamme onnistuneen lopputuloksen kaikilla yritysjärjestelyjen osa-alueilla. Samaan aikaan vapautamme päämiehemme keskittymään oman liiketoimintansa kehittämiseen.

1

Kartoitamme vaihtoehdot

Paras ratkaisu voi löytyä ilmeisimpien vaihtoehtojen ulkopuolelta. Me kartoitamme yrityskaupan vaihtoehdot ja mahdollisuudet.

2

Maksimoimme omistaja-arvon

Nostatamme päämiehellemme parhaan mahdollisen omistaja-arvon kilpailuttamisella, myös kansainvälisesti.

3

Toteutamme yrityskaupan

Viemme yrityskaupan maaliin nopeasti, varmuudella ja luottamuksellisesti.

Asiakas on ykkönen

Olemme menestyksekkäästi toteuttaneet lukuisia yritysmyyntejä, -ostoja sekä omistuspohjan laajentamisia. Näin on voitu varmistaa yritystoiminnan jatkuvuus ja menestyminen myös tulevaisuudessa. Samalla on huolehdittu siitä, että omistaja on saanut kunnollisen korvauksen – palkan elämäntyöstään.

Myyntiprosessi

Broadius hallinnoi alusta loppuun koko myyntiprosessin: tapaamiset, neuvottelut ja kohdekäyntien koordinoinnin. Välittömästi myyntitoimeksiannon saatuamme tutustumme kohdeyhtiön strategiaan ja liiketoimintaan. Syventyminen toimii pohjana myyntimateriaalille, jonka avulla yritys ja sen kehityspotentiaali tehdään tutuksi tunnistetuille ostajaehdokkaille. Viemme läpi yrityskaupan aina alustavista tarjouksista maaliin asti.

Palkkioperiaatteet

Jokainen yritysjärjestely on erilainen, niinpä palkkiorakenteemmekin vaihtelee yrityskohteittain. Tutustumme mielellämme ensin kohteena olevaan yritykseen ja teemme omistajille ehdotuksen palkkiorakenteesta. Olemme valmiita riskinottoon yritysmyyntiprosessissa, eli veloitusta voidaan sitoa yritysjärjestelyn onnistumiseen.

Harkitsetko yrityksesi myyntiä?

Oletko myymässä yritystäsi? Kysy lisää tai kerro meille lyhyesti tarpeestasi ja myytävästä yrityksestä. Palaamme asiaan yhteistyöehdotuksen kera viipymättä!

    Ostoprosessi

    Toimimme yritysostoissa sekä konsultoivassa että toteuttavassa roolissa. Prosessin alussa kartoitamme ja analysoimme potentiaaliset ostokohteet, joista valitsemme kannattavimmat. Näistä teemme ehdotuksen asiakkaalle/päämiehelle, laadimme tarjouksen ja käymme läpi neuvottelut molempiin suuntiin.

    Teillekin onnistunut yrityskauppa?

    Kysy lisää palveluistamme tai kerro meille lyhyesti yritysjärjestelytarpeestasi.