Det bästa priset för företaget

Konfidentiell kontaktbegäran

Företagarens bästa vän

Vi tar helhetsansvar för att genomföra köp-, sälj-, finansierings- eller andra transaktioner från början till slut.

Vi undersöker marknaden

Den bästa lösningen är kanske inte den mest uppenbara. Vi undersöker marknaden och möjligheter till förvärv och försäljningar.

Vi maximerar ägarens värde

Vi lovar vår kund det bästa möjliga värde genom en att professionellt handha en anbudstävlan, både hemma och internationellt.

Vi genomför transaktioner effektivt

Vi genomför förvärv och försäljning effektivt och uppnår snabbt resultat med säkerhet och förtroende.

Team

Sami SairanenManaging Partner

Tel. +358 9 6817 8258
Mobil +358 50 355 4538
etunimi.sukunimi@broadius.fi

Beniamin CohenSenior Advisor

Tel. +358 9 6817 8258
Mobil +358 40 760 8341
etunimi.sukunimi@broadius.fi

Peter SeligsonSenior Advisor and Chairman

Tel. +358 9 6817 8258
Mobil +358 50 1493
etunimi.sukunimi@broadius.fi

Försäljning av Afore Oy till AEM Holdings Ltd

Kund: Afore Oy

03/2018

Broadius var finansiell rådgivare för Afore Oy:s ägare, när Bolaget såldes till AEM Holdings Ltd, som är noterat på börsen i Singapore.  Afore, vars kunder är internationella, har specialiserat sig inom industriella testsystem för halvledare och har en omfattande kunskap inom testning och kalibrering av mikroelektroniska sensorer (MEMS). Afores produkter är kända för noggrannhet, pålitlighet, användarvänlighet och kostnadseffektivitet.

Afore grundades år 1995 och har en lång historia inom MEMS-testning. Som ett resultat av företagstransaktionen, kan Afore betjäna nuvarande och nya kunder mera mångsidigt. Afores testlösningar för MEMS produktutveckling och tillverkning är redan nu mycket exakta, pålitliga samt kostnadseffektiva. Tillsammans med AEM Holding Ltd kommer Afore att kunna erbjuda sin specialkunskap till ett bredare kundsegment inom en kraftigt växande marknad då användningen av MEMS-teknologi blir allt vanligare.

”Broadius hjälp som projektledare i denna internationella och komplicerade transaktion var oersättlig för oss”, konstaterar Afore Oy:s huvudägare och verkställande direktör Vesa Henttonen.

”Broadius hjälp som projektledare i denna internationella och komplicerade transaktion var oersättlig för oss”

Vesa Henttonen
Huvudägare och verkställande direktör, Afore Oy

Kontakta oss

Funderar du på ett förvärv eller försäljning av ditt bolag? Berätta kort om dina behov eller fråga om våra tjänster. Vi återkommer till dig gärna!